cecilia rafstedt ray1

Jag vill vara där mina kunder finns!

Några av de saker jag uppskattar mest med Lars och IntegralDesign är att jag kan få hjälp med det jag behöver på ett och samma ställe och att jag lärt mig att använda alla möjligheter som finns med marknadsföring på nätet som tex. AdWords och Facebookannonsering. Det var något som jag inte förstod vad det skulle kunna göra för mig med men nu använder jag det i min vardag.

Jag rekommenderar IntegralDesign till alla som som är som jag, eller snarare var, lite rädda för datorer och allting som man ska göra, nu känner jag mig lugnare med att jag kan hänga med och till och med ligga före mina konkurrenter. Jag har fått många nya kunder och jag ser fram emot att utveckla min marknadsföring mera.

Jag ville kunna jobba aktivt med min hemsida!

Nu uppdaterar jag min hemsida själv och lägger till nyheter och erbjudanden eftersom det är så enkelt och det har blivit en del av min vardag. Att spela in videos på det jag gör kändes ouppnåeligt men det visade sig inte vara så komplicerat eller dyrt och det ger en ny dimension till text och bild. Det jag jobbar med kan vara svårt att förklara så det är bra med video där alla kan få ett smakprov hur sång och röst-coachning kan gå till. IntegralDesign hjälpte mig även med att ta fram min logo som jag tycker speglar min verksamhet som är sång- och röstcoachning jättebra!.

Cecilia Rafstedt Ray/VocalCoach

www.vocalcoach.se


Hemsidespaket - Max Plus
Här är exempel på tjänster IntegralDesign levererat till VocalCoach

Logotyp
vocalcoach-400px

Hemsida (www.vocalcoach.se?

a2-vocalcoach

Presentationsvideo
 
(Del av en kommande online kurs)


 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!