Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hemsidor och produktion av media i olika former.

Vi har specialiserat oss på att leverera helhetslösningar till mindre företag och enskilda företagare/frilansare m.m. som inte har tid eller möjligheter att själva ha kontakt med flera olika företag för att få allt det som behövs för hemsidor, trycksaker, marknadsföring m.m.

Det har hänt mycket de senaste 5-10 åren vad det gäller marknadsföring och utvecklingen med internet och olika sociala medier har gått fort och det finns inga tecken på att det kommer att sakta in. Det är en utmaning för alla företag och företagare att hinna med och lära sig vilka möjligheter och problem som kan finnas med ny teknik och det kan vara svårt att få tid till det och fram för allt så kan det ta mycket tid från det som är kärnverksamheten, vilket få har råd med idag.

IntegralDesigns affärsidé är att serva och jobba med de som vill utnyttja de nya möjligheterna som finns och som vill ha en partner som både kan leverera det som behövs och ge råd och tips för vad som fungerar och vad som inte gör det.

Hör av dig så presenterar vi gärna vad vi kan göra för dig och du kan få tips och råd på hur du/ni kan använda hemsidor, sociala medier m.m. för att utveckla verksamheten och nå nya kunder.

För aktuella erbjudanden läs mer här!


DMC Firewall is a Joomla Security extension!